15 Temmuz anma programları başladı

Kula'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı bugün düzenlenen ilçe Şehitliği ziyareti, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şubesi ziyareti ve ilçede bulunan şehit ve gazi yakınlarının ziyareti ile başladı. Anma programı 15 Temmuz Pazartesi günü düzenlenecek programlarla devam edecek.

Kula’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı bugün düzenlenen ilçe Şehitliği ziyareti, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şubesi ziyareti ve ilçede bulunan şehit ve gazi yakınlarının ziyareti ile başladı. Anma programı 15 Temmuz Pazartesi günü düzenlenecek programlarla devam edecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı, Kula protokolü ve vatandaşların şehitlik ziyareti ile başladı. Şehitlik ziyaretinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların edilmesinin ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kula Şubesi ziyaret edildi. Program Şehit ve Gazi yakınlarının evlerinde ziyaret edilmesi ile son buldu.

Düzenlenen anma programına Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz,  İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Yüksel, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluş başkanları, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluş başkanları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı 15 Temmuz Pazartesi günü Şah Süleyman Camii’nde başlayıp Şehit Ömer Halis Demir Kent Meydanı’nda sürecek olan program ile devam edecek.