Azra Organizasyon hizmete açıldı

Kulalı genç çift Cemal ve Suna Yağcı'nın özenle hazırladığı "En Güzel Gününüzü Şansa Bırakmayın" sloganıyla yola çıkılan Azra Organizasyon, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kulalı genç çift Cemal ve Suna Yağcı’nın özenle hazırladığı "En Güzel Gününüzü Şansa Bırakmayın" sloganıyla yola çıkılan Azra Organizasyon, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 Kula’da düğün, sünnet, kına gecesi, nişan ve söz merasimlerinde hayalleri gerçeğe dönüştürmek için yola çıkan Cemal ve Suna Yağcı çifti, "Azra Organizasyon" adlı yeni iş yerlerini açtı. 4 Eylül Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde, İmam Hatip Lisesi'nin karşısında yer alan bu yeni mekan, profesyonel hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla dikkat çekmeyi hedefliyor.  “En güzel gününüzü şansa bırakmayın” sloganıyla yola çıkan Azra Organizasyon, her türlü özel etkinlik ve kutlama için en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş hizmetler sunmayı hedefliyor. Geniş hizmet yelpazesiyle düğün, sünnet, kına gecesi, nişan ve söz merasimlerinde müşterilerinin yanında olmayı vaat eden Cemal ve Suna Yağcı, bu özel günleri unutulmaz kılmak için azami özeni göstermekte kararlı olduklarını belirttiler.

Düzenlenen törene katılan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İlçe Başkanı Esen Çınar ve Cemal- Suna Yağçı çifti, tüm kula halkını Azra Organizasyon’a davet etti.