Başkan Adayı Dönmez'e mahallelerde sevgi seli

31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren CHP Kula Belediye Başkan Adayı, Körez Muhtarı Hikmet Dönmez, gittiği mahallelerde vatandaşların sevgi seliyle karşılanıyor. Vatandaşlarla tek tek sohbet ederek istek ve sorunlarını dinleyen Dönmez, projelerini anlatıp destek istiyor.

  31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren CHP Kula Belediye Başkan Adayı, Körez Muhtarı Hikmet Dönmez, gittiği mahallelerde vatandaşların sevgi seliyle karşılanıyor. Vatandaşlarla tek tek sohbet ederek istek ve sorunlarını dinleyen Dönmez, projelerini anlatıp destek istiyor.

 

  31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için son düzlüğe girilirken, Cumhuriyet Halk Partisi Kula Belediye Başkan Adayı, Körez Mahalle Muhtarı Hikmet Dönmez, ilçeye bağlı merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor. Her gittiği mahallede vatandaşların sevgi seliyle karşılanan Dönmez, vatandaşlarla tek tek sohbet ediyor. Havai fişek, meşale ve konfetilerle karşılandıktan sonra mahalleli vatandaşlara hitap eden Başkan adayı Dönmez, yapacakları projeleri anlatıyor.

  Mahalli idareler yerel seçimleri için son düzlüğe girildiğini belirten Başkan Adayı Dönmez, bu yarışın parti ya da adamlık yarışı olmadığını ifade ederek, bu yarışın hizmet yarışı olduğunu söyledi. 30 yıllık memuriyet hayatı sonrasında memleketi Kula’ya dönerek Körez Mahallesi’ne 5 yıl muhtar olarak hizmet etmiş olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Dönmez, önümüzdeki 5 yıl için Kula’nın tamamına hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi.

  Seçimden sonra göreve geldiğinde tarihi ve turistik yapısıyla Manisa’nın incisi olan Kula’yı yönetmek için yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olduğunu da vurgulayan Başkan Adayı Dönmez, Kula ve Kulalı’nın sorunlarını yakından takip ederek en kısa sürede çözüme kavuşturacağını söyledi. Özellikle geçim kaynağı çiftçilik ve hayvancılık olan vatandaşlara özel projelerin hazır olduğunun da altını çizen Dönmez, 1 yıl içerisinde Kula ve mahallelerin tamamında vatandaşları isyan ettiren yolların bakım ve onarımlarını yapacağının sözünü verdi.