Başkan adayı Dönmez sert konuştu; "Çamur atmayın, kendi üstünüzü temizleyin."

Cumhuriyet Halk Partisi Kula Belediye Başkan Adayı Hikmet Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisine iftira atan kesimlere sert cevaplar verdi.

  Cumhuriyet Halk Partisi Kula Belediye Başkan Adayı Hikmet Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisine iftira atan kesimlere sert cevaplar verdi.

  CHP’nin Kula Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan ve 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına başlayan Hikmet Dönmez, sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Seçim çalışmalarına başladığı günden itibaren kendisine iftira atanlara sert cevap veren Başkan Adayı Dönmez, seviyesi icraat ve siyaset yapanlara en güzel cevabı Kula halkının vereceğini söyledi. Kula Belediyesi’nin hizmete açtığı Halk Ekmek ile Halk Et’i kapatacağı ile ilgili söylentilere tokat gibi yanıt veren Başkan Adayı Dönmez, kendisi hakkında kara propaganda yapanların başka bir kusur bulamadığı için böyle bir girişimde bulunduklarını söyledi.

  “Çamur atmayın, kendi üstünüzü temizleyin.”

  Başkan adayı Dönmez yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Maşallah karşımızda aday yok iftira atan çok, beni Halk Ekmek ve Halk Et'i kapatacak diye kara propaganda yapanlar başka bir kusur bulamadınız mı? Yine de teşekkür ederim size, insan kendine yakışanı yapar! İşte bu yüzden adayım. Tüm yalan adaletsiz ve seviyesiz icraat ve siyaset yapanlar bilsin ki her gerçeğin eninde sonunda ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Halk Ekmek ve Halk Et kalkmayacak sadece onlardan çok daha iyi ve çok daha ucuz bir sistem geliştireceğiz. Lütfen çamur atmayız, kendi üstünüzü temizleyiniz. Ben siyaseti sevmem dümdüz konuşurum. İlk önce adayınızı belirleyin sonra temiz bir seçim olsun yeter. Kula halkına hürmet ve saygılarımla.