Başkan Tanrıkulu göreve başladı

Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 6. Olağan ve 8. Olağan Mali Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Bahri Tanrıkulu görevine başladı. Tanrıkulu'nun yönetiminde yer alan Cemar Mermer ve Traverten'in Finans Müdürü Ünal Karadağ'da, Tanrıkulu'nun ilk görev gününde yanında yer aldı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 6. Olağan ve 8. Olağan Mali Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Bahri Tanrıkulu görevine başladı. Tanrıkulu’nun yönetiminde yer alan Cemar Mermer ve Traverten’in Finans Müdürü Ünal Karadağ’da, Tanrıkulu’nun ilk görev gününde yanında yer aldı.

  Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun yeni başkanı seçilen Bahri Tanrıkulu, seçimli kongrelerin tamamlanmasından sonra hiç vakit kaybetmeden görevine başladı. Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte federasyon binasına giderek resmi olarak görevine başlayan Tanrıkulu, federasyon personelleri ile tanıştıktan sonra başkanlık makamında tebrikleri kabul etti. Yapılacak ilk işleri için yol haritasını belirledikten sonra göreve başlamanın haklı gururunu yaşadığını ifade eden Bahri Tanrıkulu; "Dört yıl boyunca burada görev yapacağız. Taekwondo ailesi olarak hep birlikte başarılı olmak için yorgunluğa ve yılgınlığa mahal vermeden yoğun bir mesai harcayacağız. Bizim kapımız tüm camiamıza her zaman açık olacak. Bu kutlu görev yolunda bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

  Başkan Tanrıkulu’nun seçim sürecinde en büyük desteği sağlayan isimlerden biri olan Cemar Mermer ve Traverten Finans Müdürü Ünal Karadağ’da, Tanrıkulu’nun ilk görev gününde yanında yer alarak görev süresi boyunca yapacakları faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.