BİK Müdürü Cirit Kula'nın tek gazetesini ziyaret etti

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kula'ya gelen Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, Kula'nın tek resmi ilan alan gazetesi olan Kula Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Hasan Yiğen ve personellerle sohbet etti.

  Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kula’ya gelen Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, Kula’nın tek resmi ilan alan gazetesi olan Kula Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Hasan Yiğen ve personellerle sohbet etti.

  Belirli zaman aralıkları ile ilçelere ziyaretler gerçekleştirerek resmi ilan alan ve görev yaptığı kuruma bağlı olarak yayın hayatına devam eden yerel gazeteleri ziyaret eden Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, Kula’daki kurum ziyaretlerinin ardından Kula’nın tek resmi ilan alan gazetesi olarak haftanın 2 günü yayın hayatına devam eden Kula Haber Gazetesi’ni de ziyaret etti. Burada İmtiyaz Sahibi Hasan Yiğen, Yazı İşleri Müdürü Batuhan Ulu ve Muhabir Ayşegül Koral ile bir süre sohbet eden BİK Müdürü İdris Cirit, kuruma bağlı olarak yayımlanan ve Kula’da tek olmasıyla ön planda olan Kula Haber Gazetesi’nin çalışmaları ile ilgili İmtiyaz Sahibi Hasan Yiğen’den bilgi aldı. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından BİK Müdürü İdris Cirit Kula’dan ayrıldı.

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kula Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Yiğen ise ziyarette bulunan Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit’e teşekkür etti.