BİK Müdürü Eren'den gazetemize ziyaret

Basın İlan Kurumu İzmir Şube Müdürü Gökhan Eren, Kula Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek sorumluluk sahası genişleyen Basın İlan Kurumunu ve Kula Haber Gazetesi'nin yürüttüğü çalışmaları değerlendirdi.

  Basın İlan Kurumu İzmir Şube Müdürü Gökhan Eren, Kula Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek sorumluluk sahası genişleyen Basın İlan Kurumunu ve Kula Haber Gazetesi’nin yürüttüğü çalışmaları değerlendirdi.

  Basın İlan Kurumuna bağlı Manisa, Aydın, Muğla ve Uşak şubeleri tasarruf tedbirleri kapsamında kapatılarak İzmir Bölge Müdürlüğüne bağlanmıştı. Yaşanan gelişmenin ardından sorumluluk sahası genişleyen Basın İlan Kurumu İzmir Şube Müdürü Gökhan Eren, bölgede resmi ilan yayınlama hakkına sahip yerel gazete ve internet sitelerini ziyaret etmeye başladı. Bu çerçevede Kula’nın tek resmi ilan alma hakkına sahip olan Kula Haber Gazetesi’ni ziyaret eden Müdürü Eren, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yiğen, Yazı İşleri Müdürü Batuhan Ulu ve personelleri ile bir süre sohbet etti. Basın İlan Kurumu personeli Mustafa Yolcu’nun da eşlik ettiği ziyarette yerel basının önemine değinen Basın İlan Kurumu İzmir Şube Müdürü Gökhan Eren, gazete personellerine çalışmalarında başarılar diledi.

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kula Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yiğen ise, Basın İlan Kurumu İzmir Şube Müdürü Gökhan Eren ve Basın İlan Kurumu personeli Mustafa Yolcu’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.