DenizBank ve Esnaf odalarından avantajlı faiz oranlarıyla ticari kredi

DenizBank, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası üyesi müşterilerine, %3,99'dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade ile ticari kredi imkanı sunuyor. Banka ve esnaf odaları arasında imzalanan bu protokolle esnafların uygu koşullardaki krediye erişimini kolaylaştırmak hedefleniyor.

  DenizBank, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası üyesi müşterilerine, %3,99’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade ile ticari kredi imkanı sunuyor. Banka ve esnaf odaları arasında imzalanan bu protokolle esnafların uygu koşullardaki krediye erişimini kolaylaştırmak hedefleniyor.

 

  DenizBank Kula Şube Müdürü Süleyman Kocabıyık ile Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ve Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Kırlı arasında protokol imzalandı. İmzalanan bu protokol çerçevesinde banka, odalara kayıtlı üye müşterilerine  %3,99’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade ile ticari kredi imkanı sunuyor. DenizBank Kula Şube Müdürü Süleyman Kocabıyık, konuyla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: “DenizBank olarak ekonomimizi ayakta tutan, istihdamın, üretimin, ihracatın yükünü sırtlayan esnafımızın daha güçlü hale gelmesini desteklemeyi ülkemize karşı sorumluluğumuz olarak görüyoruz. O nedenle de, esnafımızın işlerini kolaylıkla sürdürebilmesi ve finansman sıkıntısı yaşamaması için gerekli destek mekanizmaları oluşturmayı önemsiyoruz. Esnaf odaları ile imzaladığımız protokoller, bu yaklaşımımızın birer yansıması. Şimdi de Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası üyesi müşterilerimizin uygun koşullarda krediye erişimini kolaylaştırarak ticari faaliyetlerinin sürdürülebilirliği ve işletmelerini büyütmelerinin yanı sıra, yerel ekonominin canlandırmasına katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ülkemize değer katan esnaflarımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”.