Kilo ve bölgesel yağlanma artık kaderiniz değil

Kula ve bölgesinde tek olarak dördüncü seviye bakanlık onaylı güzellik uzmanlığı sertifikası mevcut olarak hizmet veren Gülsüm Güzellik Merkezi sahibi Gülsüm Yıldırım, 3 yıldır hanımlara hizmet vermeye devam ediyor. Bünyesine kazandırdığı yeni cihazlarla adından sıkça söz ettiren Gülsüm Güzellik Merkezi, cilt bakımı, bölgesel incelme, lazer epilasyon ve kuaför alanındaki deneyimli kadrosuyla kaliteli hizmetinden ödün vermiyor.

Kula ve bölgesinde tek olarak dördüncü seviye bakanlık onaylı güzellik uzmanlığı sertifikası mevcut olarak hizmet veren Gülsüm Güzellik Merkezi sahibi Gülsüm Yıldırım, 3 yıldır hanımlara hizmet vermeye devam ediyor. Bünyesine kazandırdığı yeni cihazlarla adından sıkça söz ettiren  Gülsüm Güzellik Merkezi, cilt bakımı, bölgesel incelme, lazer epilasyon ve kuaför alanındaki deneyimli kadrosuyla kaliteli hizmetinden ödün vermiyor.

  Güzellik alanındaki yenilikleri Kulalı hanımlara aktarmak için son teknoloji cihazlarıyla Kula ve bölgesinde hizmet veren bakanlık onaylı güzellik uzmanı Gülsüm Güzellik Merkezi sahibi Gülsüm Yıldırım, hizmet verdiği alanlarla ilgili bilgiler verdi. Cilt bakımı, bölgesel incelme, lazer epilasyon ve kuaför alanında deneyimli kadrosu, kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet verdiklerini dile getiren Gülsüm Yıldırım; “ Cilt bakımı alanında aslında birçok çalışmalarımız var. Medikal cilt bakım ile cilde nefes aldırıyoruz. Yosun peeling ile doğum lekesi, akne lekesi, güneş lekesi, skar izleri ve gözenek açıklarına son verebiliyoruz. Ayrıca yıllarca dış etkenlere maruz kalan ciltleri, taze, lekelerden arındırılmış ve parlak, genç görünümlü cilt haline getiriyoruz. Dudak vitaminleme, Paris ışıltısı, plazma pen, derma pen gibi uygulamalar ile yüzümüzdeki kırışıklıklara, çökük ve mat görüntüye son veriyoruz. Aslında bu alanda uygulayacağımız işlemler biraz daha danışanın cilt yapısına göre değişebiliyor.” Şeklinde konuştu.

  “30 dakikada 20 bin mekik ve 20 bin squat etkisi”

Bölgesel incelme alanında Kula’da ilk ve tek olarak Emeslim cihazına sahip olduklarını ve bu cihazla hizmet vermekten mutluluk duyduklarını dile getiren Yıldırım; “Kula’daki ilk ve tek bu cihaz Gülsüm Güzellik Merkezi’nde bulunuyor. Emeslim cihazı, bedensel incelme, kas güçlendirme, karın, kol, bacak, kalça toparlama alanında çalışma yaparken, yoğun elektromanyetik dalgalar ile yağları hızlıca yakarak kasa dönüştürüyor. Tabi yalnızca Emeslim değil, Emeslim çalışması dışında Magic Fit ve Lend Drenaj cihazları ile destekleyerek daha hızlı yağ ve ödem atmalarını sağlıyoruz. Emeslim cihazımız, kasılma ile birlikte 30 dakikada 20 bin mekik ve 20 bin squat etkisi yaratıyor. Yani artık kilo ve bölgesel yağlanma çözümsüz değil. Ayrıca dileyen danışanımıza lipoliz uygulaması yaparak yağ yakım hızını maksimum seviyeye çıkarıyoruz. Fakat, tek dikkat edilmesi gereken mutlaka danışanımız bir diyetisyen kontrolü altında olmak zorundadır.” ifadelerini kullandı.

  “Vücutta istenmeyen hiçbir tüye yer yok”

  Son dönemde ilgi gören lazer epilasyon ile ilgili bilgi veren Gülsüm Yıldırım; “ Biz buz başlıklı diyot lazer kullanıyoruz. Lazer cihazımızı teknolojiyi takip ederek çıkan son sistemi aldık. 6 aylık cihaz, eğer daha iyisi çıkarsa hizmetin en iyisini sağlamak adına lazer cihazımızı yine değiştiririz. Diyot lazer ışınları, gözleri rahatsız etmeyen, tamamen kıl kökü odaklı çalışma prensibine sahip cihazdır. En kısa zamanda kesin sonucu amaçlayan cihazlardandır. Mikro uçlu cihazımız buzlanma ve soğuma işlemi yaparak, danışanın en acısız ve ağrısız şekilde istenmeyen tüylerden kurtulmasını sağlar. Diyot lazer ve tüm lazer cihazlarının yok edemediği beyaz tüyleri de iğneli epilasyon cihazı ile çözüme kavuşturduk. Yani kısacası vücutta istenmeyen hiçbir tüye yer yok.

  Kuaför alanının da çok büyük bir yelpaze olduğunu ifade eden Gülsüm Yıldırım; “ Saç kesiminden boyamaya, düğün ve nişan saçından profesyonel ve porselen makyaja, protez tırnaktan manikür ve pediküre kadar ipek kirpik ve lifting gibi aklınıza gelecek birçok alanda hizmet vermekteyiz. Salonumuz tam olarak merkezde yer alırken, danışanlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamaktayız. Her işlem için farklı odalarımızla danışanlarımızın konfor ve mahremiyetini de ön planda tutmaktayız.” İfadelerini kullandı.