Kula'da Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlandı

Yaygın öğretimi teşvik etmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı Halk Eğitimi Merkezleri'nde Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlandı. Kula'da da Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen programla, Hayat Boyu Öğrenme Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanırken, kursiyerlerin yıl boyunca yaptığı el emekleri, açılan sergiyle birlikte katılımcıların beğenisine sunuldu.

Yaygın öğretimi teşvik etmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı Halk Eğitimi Merkezleri'nde Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlandı.  Kula'da da Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen programla, Hayat Boyu Öğrenme Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanırken, kursiyerlerin yıl boyunca yaptığı el emekleri, açılan sergiyle birlikte katılımcıların beğenisine sunuldu.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 1-7 Haziran tarihleri arasından Hayat Boyu Öğrenme Haftası, Halk Eğitimi Merkezleri'nce düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Kula'da da Halk Eğitimi Merkezi tarafından, bu hafta için etkinlikler düzenlendi. Program, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin İzci’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapması ile başladı. Halk oyunları gösterisi yapılması ile devam eden programda zeybek gösterisinin ardından protokol üyeleri, Halk Eğitimi Merkezi kurs eğitmenleri ve kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan eserlerin beğeniye sunulduğu el sanatları sergisinin açılışı yapıldı. Kurdele kesiminin ardından Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez  ve protokol üyeleri  sergiyi gezerek, kurs eğitmenlerinden bilgi aldı. Kula Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin İzci ise, kurumun yıl boyunca yaptığı çalışmalarla ilgili Başkan Dönmez’e bilgi verdi. Program Kula'da Değerli Zamanlar projesi kapsamında ses eğitimi gören öğrencilerin okuduğu şarkı ve türküler ile son buldu.