Kula'daki kampçıların ekmeği Kulalı esnaftan

Kula'da kendi imalat ederek internet üzerinden online satış imkanı ile Türkiye'nin dört bir yanına satış yapan Kuladan Ekşi Maya Ekmek sahibi Uğur Çınkı, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Karavan Kampı'na katılan vatandaşlara ekşi mayalı Kula ev ekmeği ikramında bulundu.

Kula’da kendi imalat ederek internet üzerinden online satış imkanı ile Türkiye’nin dört bir yanına satış yapan Kuladan Ekşi Maya Ekmek sahibi Uğur Çınkı, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Karavan Kampı’na katılan vatandaşlara ekşi mayalı Kula ev ekmeği ikramında bulundu.

  Uzun yıllardır Kula’da fırıncılık sektöründe hizmet veren ve son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte ekşi mayalı Kula ev ekmeğini ülkenin dört bir yanına ulaştıran Kuladan Ekşi Maya Ekmek sahibi Uğur Çınkı, geçtiğimiz günlerde Kula’da düzenlenen karavan kampına katılan vatandaşlara ekşi mayalı ev ekmeği hediye etti. Bizzat kendisinin ürettiği ve bayatlamadan 15 gün boyunca tüketilebilen meşhur ekşi mayalı ev ekmeği hakkında kampçılara bilgiler veren Çınkı, ‘Kuladan Ekşi Maya Ekmek’ isimli internet sitesi üzerinden Türkiye’nin dört bir yanına ekmek ulaştırdığını söyledi.