Kula'ya Doğalgaz Müjdesi

Kula'ya Doğalgaz Müjdesi

Aşkın:365 Gün 24 Saat Hazır,Güvenli,Verimli Ve Ucuz Bir Yakıt İçin Doğalgaz Abonesi Olalım.

 

Bakanlar Kurulu’nun mevcut doğalgaz dağıtım bölgeleri lisans kapsamı dışında kalan ilçelere gaz ulaştırılması için aldığı kararın yürürlüğe girmesinin ardından Kula’da bu avantajdan yararlanabilecek.

 

Nüfusu 10 binin üstünde olan ilçelerde yapılacak olan bu çalımalar için belirli şartlar ön koşulmuştur. Doğal gazı Kula’ya kazandırabilmek için Kula’da bulunan elektirik abonesi sayısının %60 ı doğal gaz abone ücreti olan 335 TL Ziraat Bankasında acılan hesaba yatırması gerekiyor.

Kula  Belediye Başkanı Selim Aşkın, ”Hava kirliliğine yol açmayan doğal gaz, insan ve çevre sağlığı açısından çok önemli bir yakıt. Doğal gaz, ısınma, pişirme ve sıcak su sağlanmasında da diğer yakıtlara göre çok daha ekonomiktir. Doğal gaz aboneleri sadece kullandıkları yakıtın parasını ödeyerek, ev ekonomisine katkı sağladığını belirtti. Başkan Aşkın temiz bir Kula ve temiz bir çevre için tüm Kulalılara Doğal Gaz aboneliğine davet ediyorum” dedi.

 

TEMİZ BİR KULA İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Aşkın açıklamasının devamında , ilçeye doğalgaz gelmesi için vatandaşların ilgili banka şubesine 335 lira bağlantı bedelini yatırması gerektiğini söyledi.

 

Belediye başkanı Aşkın “Bakanlar Kurulu'nun nüfusu 10 binin üzerindeki ilçelere doğalgaz götürülmesi konusunda İlçemize doğalgaz gelmesi için elektrik abone sayısının en az yüzde 60'ı kadar vatandaşlarımız İlçe Özel İdare Müdürlüğü'nün Ziraat Bankası Kula  Şubesi'ne açmış olduğu hesaba 335 lira doğalgaz bağlantı bedelini yatırması gerekir. Bu konuda belediye başkanlığı olarak halkın bilgilendirilmesi için yoğun bir çaba harcıyoruz. Bu ilçemiz açısından bir fırsattır. Bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerekir. Dedi Aşkın “Doğalgazın ilçemize gelmesi için gerekli şartların yerine getirilmesi konusunda üzerimize düşen görevleri sıraladık. Muhtarlarımız, cami imamlarımız kısacası herkes doğalgaz konusunu vatandaşlarımızla paylaşarak biran önce abone bedeli olan miktarı ilgili bankaya yatırması gerekiyor. Ancak bu şekilde çoğunluk sağlandığı takdirde doğalgaz gelecek. Aksi halde yeterli başvuru sağlanmaması durumunda yatırılan abone paraları 2 ay içerisinde tekrar vatandaşlarımıza iade edilecektir. dedi.

Aşkın  vatandaşlardan doğalgaz abone bedelini en geç 25 Ekim 2013 tarihine kadar ilgili banka şubesine yatırmalarını istedi.