Kulaspor'dan Kasapoğlu'na forma hediyesi

Kulaspor Kulüp Başkanı Özgür Çavdar ve yönetim kurulu üyeleri, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kula'ya gelen önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na forma hediye etti.

Kulaspor Kulüp Başkanı Özgür Çavdar ve yönetim kurulu üyeleri, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kula’ya gelen önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na forma hediye etti.

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Kula İlçe Başkanlığı tarafından Yunus Emre ve Şehit Ömer Halisdemir Kent Meydanı’nda düzenlenen iftar programına katılmak üzere memleketi Kula’ya geldi. Kasapoğlu’nun iftar programı öncesindeki esnaf ziyareti esnasında, Kulaspor Kulüp Başkanı Özgür Çavdar ve yönetim kurulu üyeleri, Kasapoğlu ile sohbet etme fırsatı buldu. Kulaspor Kulüp Başkanı Özgür Çavdar, Kasapoğlu’na 45 numaralı ve Kasapoğlu’nun isminin yazdığı formayı hediye etti. Forma hediyesi için Kulaspor’a teşekkür eden Kasapoğlu, Kulaspor’a başarılar diledi.