MHP den Anne ziyaretleri
MHP ilçe Başkanı Şükrü Köseoğlu ve yönetimi Anneler Günü'ne özel ziyaretler kapsamında Emine Bozkurt
MHP ilçe Başkanı Şükrü Köseoğlu ve yönetimi Anneler Günü'ne özel ziyaretler kapsamında Emine Bozkurt, Necla Bozkurt ve Kadriye Koparan’ı evinde ziyaret etti.
Çok sıcak bir ortamda geçen ziyarette Ziyaret sonrası Emine Bozkurt ziyaretten çok mutlu olduğunu belirterek kendilerini unutmayıp sürekli ziyaret eden MHP Kula İlçe Başkanı Şükrü Köseoğlu ve Yönetimine teşekkür etti
Köseoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada Anne sevgisinin başka hiçbir şeyle kıyaslanamayacağını işaret ederek, "Hayatı anlamlı kılan şey sevgi ise şunu iyi biliyoruz ki annelerimiz bütün sevgilerin kaynağıdır. Bireylerin yetişmesinde en büyük pay annelere ait olduğuna göre toplumların mimarı da onlardır. Hayatı anlamak, öğrenmek ve insan onuruna yakışan bir hayat sürdürebilmek için en temel ve en sağlam bilgileri öncelikle annelerimizden alırız. Unutulmamalıdır ki, kadınlarına ve annelerine gereken değeri vermeyen toplumlar, medeniyet yarışında geri kalmaya mahkumdur. Her şeyin en iyisine ve güzeline layık bütün annelerimizin anneler gününü kutluyor, hepsini saygıyla selamlıyorum" dedi.