Muhtar adayı Gökdere'den örnek davranış

Uzun yıllardır Kula'da fırıncılık sektöründe hizmet veren Behçet Gökdere, 31 Mart'ta yapılacak olan yerle seçimlerde Seyitali Mahallesi'ne muhtar adayı olduğunu açıkladı. Gökdere, muhtar seçilmesi halinde maaşının bir kısmını ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklarına vereceğini vadetti.

  Uzun yıllardır Kula’da fırıncılık sektöründe hizmet veren Behçet Gökdere, 31 Mart’ta yapılacak olan yerle seçimlerde Seyitali Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu açıkladı. Gökdere, muhtar seçilmesi halinde maaşının bir kısmını ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklarına vereceğini vadetti.

 

  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala hem siyasi partilerin belediye başkan adayları, hem de mahalle muhtar adayları netleşmeye başladı. Kula’nın merkez mahallelerinden biri olan Seyitali Mahallesi için, uzun yıllardır Kula Ekmek Fırını olarak fırıncılık sektöründe hizmet veren ve Kulalılar tarafından oldukça sevilen bir isim olan Behçet Gökdere, Seyitali Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak seçim çalışmalarına başlayan Gökdere, muhtar seçilmesi halinde maaşının bir kısmını ihtiyaç sahibi aileler ile çocuklarına vereceğini vadetti. Vatandaşların hizmet çalışmalarıyla ilgili görüşlerine de açık olduğunu ifade eden Gökdere, seçimlerin Kula’ya hayırlar getirmesini temenni etti.