BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE DİŞ TARAMASI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE DİŞ TARAMASI

Kulalı Diş Hekimi ve Ayrıca Kula belediye meclis Üyesi Recai Öz , 22 Kasım Diş Hekimleri Günü dolayısıyla Belediye meclis üyesi arkadaşlarını ücretsiz diş taramasından geçirdi.

23 Kasım 2011 - 09:16
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kulalı Diş Hekimi ve Ayrıca Kula belediye meclis Üyesi Recai Öz , 22 Kasım Diş Hekimleri Günü dolayısıyla Belediye meclis üyesi arkadaşlarını ücretsiz  diş taramasından geçirdi.

 

Diş Hekimi Recai Öz “Dünyada Bilimsel Diş Hekimliği Eğitimi resmi olarak  22 Kasım 1908 tarihinde başlamıştır Bu nedenle 22 Kasımı içine alan hafta “Diş Hekimliği Haftası” olarak belirlenmiş olup  22 Kasım ise “Diş Hekimleri Günü” olarak kutlanmaktadır. Bu hafta nedeniyle, toplumumuzun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi, koruyucu diş hekimliği anlayışının yerleştirilmesi ve düzenli olarak kontrollere gitme alışkanlığının kazandırılmasının önemi vurgulanmakta, başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere   Diş Hekimleri Birliği ve meslek kuruluşları vasıtasıyla diş sağlığıyla ilgili koruyucu ve tedavi edici  faaliyetler hakkında bilgilendirici eğitimler verilmekte,hastalara belirlenen süreçte ücretsiz diş bakımı yapılmakta ve teşvik edici diş bakım ürünleri ücretsiz dağıtılmaktadır. dedi

 

Diş Hekimi Recai Öz kendisine ait Diş polikliniğinde belediye meclis üyesi arkadaşlarını misafir ederek yeni donanımlarla çevrili Diş polikliniğini gezdirdi.

Diş Hekimi Recai Öz Ülkemizde özel günlerin Kutlandığı bu günlerde 24 Kasımda öğretmenler gününün kutlanacağını söyleyerek Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum dedi. Öz “22 Kasım Diş hekimleri gününü hatırlatmak için böyle bir etkinlik yaptığını söyleyerek ” dünyada diş ve diş Eti rahatsızlıklarının önlenebilir hastalıklar içerisinde yer almasına rağmen Türkiye'de halen ciddi bir sağlık sorunu olarak artmaya devam ettiğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Seyir halindeki motosiklet devrildi; 2 yaralı
Seyir halindeki motosiklet devrildi; 2 yaralı
AK Parti Milletvekili Güneş'den Kula ziyareti
AK Parti Milletvekili Güneş'den Kula ziyareti