CHP Gençlik Kolları Başkanı İnce yeniden adaylığını...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Gençlik Kolları Başkanı İnce yeniden adaylığını açıkladı

CHP Gençlik Kolları Başkanı Hurşit İnce sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 11 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Gençlik Kolları Kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

07 Ağustos 2024 - 13:05 - Güncelleme: 07 Ağustos 2024 - 13:16
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Gençlik Kolları Başkanı Hurşit İnce sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 11 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Gençlik Kolları Kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi büyüklerim İlçe Başkanım,Kadın Kolları Başkanım ve çok değerli genç arkadaşlarım. Bildiğiniz üzere önceki dönem Gençlik kolları başkanımız Mürsel Mert Ercan'ın yaş haddinin dolması ve gençlik kollarından istifası üzerine 21.05.2024 de ilçe yönetiminin oluruyla atamam gerçekleşmişti. Atamamın yapıldığı günden bu yana Gençlik kolları olarak partimize hizmet etmekteyiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün "Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz" sözünü şiar belleyip uzun yıllar boyunca da hizmet etmeye devam edeceğiz. 11.08.2024 Pazar günü yapılacak olan Gençlik Kolları Kongresinde aday olduğumu siz değerli parti büyüklerimle ve genç arkadaşlarımla paylaşmak isterim. Kongremize katılımınız bizlere güç verecektir. Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” ifadelerine yer veren Gençlik Kolları Başkanı İnce yapılacak olan seçimde desteklerini beklediğini duyurdu.

2024/08/2024-08-07-13-08-31.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hafif ticari otomobil tıra arkadan çarptı; 1 ölü 1 ağır yaralı
Hafif ticari otomobil tıra arkadan çarptı; 1 ölü 1 ağır...
Kula'da motosikletlere özel denetim; 65 bin TL ceza yazıldı
Kula'da motosikletlere özel denetim; 65 bin TL ceza yazıldı