Gençlik Kampları’nın başvuruları devam ediyor
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gençlik Kampları’nın başvuruları devam ediyor

Kula Gençlik Merkezi Müdürü Cem Bora Akıncı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye'nin farklı illerinde ücretsiz düzenlenen "GSB Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi" başvurularının devam ettiğini söyledi. Başvurular 7 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. 35 farklı şehirde bulunan 13'ü deniz ve 35'i doğa olmak üzere toplam 48 kamp alanında 12-25 yaş arasındaki gençleri ağırlayacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Kamplarında 12-15 yaş arasındaki gençler deniz kampına, 16-25 yaş arasın

31 Mayıs 2024 - 17:59
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula Gençlik Merkezi Müdürü Cem Bora Akıncı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye'nin farklı illerinde ücretsiz düzenlenen "GSB Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi" başvurularının devam ettiğini söyledi. Başvurular 7 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

35 farklı şehirde bulunan 13'ü deniz ve 35'i doğa olmak üzere toplam 48 kamp alanında 12-25 yaş arasındaki gençleri ağırlayacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Kamplarında 12-15 yaş arasındaki gençler deniz kampına, 16-25 yaş arasındaki gençler ise doğa kampına ücretsiz olarak katılabilecek.

  Başvuru ve detaylı bilgilerin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Merkezi’nin resmi sitesinde yer aldığını dile getiren Gençlik Merkezi Müdürü Cem Bora Akıncı; “Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün (GHGM) bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Kampları, 2002 yılından beri binlerce gence kapılarını açarak, onlara yaz, kış ve tematik kamplar aracılığıyla unutulmaz deneyimler sunmaktadır. Ulusal Kamp Dönemi ve Tematik Kamp Dönemi olmak üzere iki farklı dönemde hizmet veren kamplar, 35 farklı ilde bulunan 13 deniz ve 37 doğa kampı olmak üzere toplamda 50 farklı alanda faaliyet göstermektedir. Gençlik Kamplarında eğlence, macera ve adrenalin dolu etkinlikler gerçekleştiriliyor. Kamp sorumluları ve gönüllü kamp liderleri tarafından koordine edilen bu etkinlikler, gençler arasında pozitif rekabet duygusunu geliştirmeyi ve serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.” İfadelerini kullandı.

Gençlik Kampları’nın kişisel gelişim imkânı sunduğunun da altını çizen Akıncı; “ Gençlik Kampları kişisel gelişim imkânı sunuyor. Zaman yönetimi, planlama, uygulama ve temel yaşam becerileri gibi alanlarda yetkinlik kazanmak isteyen gençler için istasyon eğitimleri de verilmektedir. Bu eğitimler, toplum hayatına adaptasyonda bireysel ödev ve sorumluluklara dair bilinç edinilmesine yardımcı olmaktadır. Başvurular Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nin resmi sayfasından yapılacağı gibi aynı zamanda Kula Gençlik Merkezi’ne gelerek de yapılabiliyor.”şeklinde konuştu.

2024/05/2024-05-31-18-09-47.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Seyir halindeki motosiklet devrildi; 2 yaralı
Seyir halindeki motosiklet devrildi; 2 yaralı
AK Parti Milletvekili Güneş'den Kula ziyareti
AK Parti Milletvekili Güneş'den Kula ziyareti