KAYMAKAM CIBIR’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KAYMAKAM CIBIR’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kaymakam Cıbır mesajında,''Ulu Önder Atatürk’e baş öğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım tarihi, 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır

24 Kasım 2011 - 09:05
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Cıbır mesajında,''Ulu Önder Atatürk’e baş öğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım tarihi, 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

 

Geleceği bugünden yakalamak, geleceğimizi temsil eden evlatlarımızın milli değerlerimize bağlı, gelişme ve ilerlemenin yegâne koşulunun çalışmak ve üretmek olduğunu benimsemiş olarak yetiştirilmesiyle gerçekleşecek bir hedeftir.

 

Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir. Bu açıdan bakıldığında öğretmenlik, en onurlu mesleklerden biridir. Yetiştirici, öğretici kimliğiyle yeni kuşaklara kendilerini anlatabilmeyi öğreten, kişiliklerinin oluşmasına ve gelişmesine yardımcı olan öğretmenler, üstlendikleri yüce görev nedeniyle, toplumların yaşamında her zaman özel ve saygın bir konum edinmişlerdir.

 

Başöğretmen Atatürk'ün yol göstericiliğinde geleceğimize yön veren, her zaman sevgiyle andığımız, saygın kişilikleriyle yüreklerimizde yaşattığımız öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü içten duygularla kutluyor, esenlikler diliyorum.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kula'da 19 Eylül Gaziler günü kutlandı
Kula'da 19 Eylül Gaziler günü kutlandı