Manisa nın Kula ,ilçesi kaymakamı Muzaffer şahiner Uaşak ilinin Banaz ilçesine atanmasının ardından yazılı veda mesajı yayınladı
Mesajında Şahiner 18 Ekim 2006 tarihinde başladığım Kula Kaymakamlığı görevimden,Uşak İli Banaz İlçesi Kaymakamlığına atanmam nedeni ile 15 Eylül 2011 günü ayrılıyorum.
5 yıl süre ile hizmet etme şerefine nail olduğum,devletine milletine bağlı,çalışkan,ekmeğini tabiatın çetin şartları ile mücadele ederek kazanan insanların yaşadığı bu güzel KULA ilçesinde severek hizmet etmeye gayret gösterdim.İlçemiz sosyal, kültürel,ekonomik her türlü sorunu ile ilgilenmeye , bunları gerekli makamlar nezdinde takip savunmaya çalıştım. İlçemizdeki bütün resmi ve sivil kumlar arasında işbirliği ve uyum sağlamaya ve bunu devam ettirmeye gayret ettim. Bu konuda anlayış gösteren , katkı sağlayan herkese ve her kuruma teşekkürlerimi sunuyorum
KULA insanına hiçbir şekilde ayrım yapmadan kapıma hep açık tuttum. Kendilerini mümkün olduğu kadar dinledim. Sorunlarını çözme durumunda işlerini çözmeye çalıştım. Çözme durumunda değil isem yol göstermeye gayret ettim,onlar için devletimizin güler yüzünü hissettirmeye çalıştım.
Görevimden ayrılırken severek çalışmanın , güzel hizmetlere vesile olmanın gönül huzuru ile ayrılıyorum.Bilerek kimseyi kırmamaya özen gösterdim.
Bütün KULA halkını ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan mesai arkadaşlarımı tek tek gezip vedalaşmak mümkün olmadığı için yazılı olarak ve basın yolu ile herkese ALLAHA ISMARLADIK diyor haklarını helal etmelerini istiyorum. Bundan sonraki görevimde KULA ilgili bana düşecek her görev için hazır olduğumu belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli KULA’lı vatandaşlarımız ve mesai arkadaşlarıma veda ediyor,bundan sonraki çalışma ve özel hayatınızda başarı ve mutluluklarınızın devamını diliyor,sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
YORUMLAR