Kula’da en sonunda bu da oldu
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula’da en sonunda bu da oldu

Halk kendi derdine derman olmaya çalışıyor

27 Temmuz 2023 - 17:55
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa’nın Kula ilçesinde artarak devam eden su kesintilerine çözüm vatandaştan geldi. Yaklaşık 2 aydır devam eden su kesintileri sebebiyle çileden çıkan vatandaşlar, tankerlerle mahallelerde su dağıtmaya başladı.

  Kula’da yaz aylarını çekilmez yapan sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor. Her geçen gün artarak devam eden ve Kulalıları çileden çıkaran su kesintilerine yetkili kurumlardan henüz bir çözüm gelmezken vatandaşlar çareyi birlik ve beraberlikte buldu. Günün belirli saatlerinde yetersizce akan sular sebebiyle bir vatandaş kendisine ait tanker ile Zaferiye mahallesinde kapı kapı dolaşıp su dağıtmaya başladı. Son günlerde Kulalıların bitmek bilmeyen çilesi haline gelen su kesintilerine kendi imkanları ile çözüm bulmaya çalışan vatandaş, mahalleliler tarafından takdir ile karşılandı.

Öte yandan her geçen gün artarak devam eden, Kulalıları tamamıyla çileden çıkaran su kesintileri ile ilgili yetkili kurumların  herhangi bir açıklama yapmaması ya da kesintileri planlı bir şekilde halka duyurmaması vatandaşlar tarafından tepki çekmeye devam ediyor.

2023/07/2023-07-27-17-57-03.jpg
2023/07/2023-07-27-17-57-12.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kula'da 19 Eylül Gaziler günü kutlandı
Kula'da 19 Eylül Gaziler günü kutlandı