Kula halkından Başkan Dönmez’e coşkulu karşılama
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula halkından Başkan Dönmez’e coşkulu karşılama

Başkan Dönmez; “Biz bir hata işlemedik, Kula’nın hakkını savunduk”

30 Temmuz 2024 - 15:54
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

 Kula Belediyesi’nde 27 Haziran tarihinde yaşanan arbedenin ardından 30 Haziran tarihinde tutuklanan Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, geçtiğimiz gün çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.  Başkan Dönmez’in serbest bırakıldığı haberini alan Kula halkı da konvoy halinde, davul ve zurna eşliğinde Salihli T Tipi Kapalı Cezaevi önüne gelerek Başkan Dönmez’e karşılama düzenledi.

 

  Kula Belediyesi’nde 27 Haziran tarihinde taş alan bir firma ile yaşanan arbede sonucu Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez gözaltına alınmış, 30 Haziran tarihinde ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Aradan geçen 30 günün ardından Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez geçtiğimiz gün hakim karşısına çıktı. Kula Adliyesi’nde görülen davada Başkan Hikmet Dönmez’in tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi. Başkan Dönmez’in tahliye haberinin duyulmasının ardından Kula halkı Başkan Dönmez’i karşılamak için Salihli T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gitti. Başkan Dönmez davul ve zurna eşliğinde tahliye edilerek kendisini bekleyen kalabalıkla kucaklaştı.

 

“Biz bir hata işlemedik, Kula’nın hakkını savunduk”

Cezaevinden tahliye edilmesinin ardından kendisini karşılayan kalabalıkla bir araya gelen Başkan Hikmet Dönmez, yaşanan olayda bir hata yapmadıklarını, Kula’nın hakkını savunduklarını söyledi. Başkan Dönmez’in açıklamaları şu şekilde; “Ne Kula’yı ne de Kulalı’yı utandıracak hiçbir şey yapmadık. Bir talihsiz olay yaşandı. Bu süreçte mahkeme haklıdır, delillerin karartılmaması için beni geçici olarak tutukladılar. Bize destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Adalet yerini bulacaktır er ya da geç. Evet, sevinçliyiz ancak çok üzüntülüyüz. İçeride korumam ve şoförüm var, yakın zamanda onlar da özgürlüğüne kavuşacak. Biz bir hata işlemedik, Kula’nın hakkını savunduk. Bütün konu bu.”

 

2024/07/2024-07-30-15-56-04.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cemar Mermer, Dubai'de sektörün nabzını tuttu
Cemar Mermer, Dubai'de sektörün nabzını tuttu