Kula Kaymakamı Özdemir, şampiyonaya katılan sporcularla buluştu
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula Kaymakamı Özdemir, şampiyonaya katılan sporcularla buluştu

Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Bocce Volo Türkiye Şampiyonası’nın ilk günkü programının ardından Kula Gençlik Kampı’nda ağırlanan sporcular ile bir araya geldi. Bocce sporunu Kula ve Manisa’da geliştirmek istediklerini dile getiren Kaymakam Özdemir, sporcu, antrenör, hakem heyeti ve Türkiye Bocce Bowling Federasyon temsilcileri ile uzun süre sohbet ederek branş üzerinde konuştu. Programa, şampiyonanın sponsorlarından Cemar Mermer ve Traverten Genel Müdürü Yusuf Yalçın da eşlik etti.

21 Haziran 2024 - 13:40
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Bocce Volo Türkiye Şampiyonası’nın ilk günkü programının ardından Kula Gençlik Kampı’nda ağırlanan sporcular ile bir araya geldi. Bocce sporunu Kula ve Manisa’da geliştirmek istediklerini dile getiren Kaymakam Özdemir, sporcu, antrenör, hakem heyeti ve Türkiye Bocce Bowling Federasyon temsilcileri ile uzun süre sohbet ederek branş üzerinde konuştu. Programa, şampiyonanın sponsorlarından Cemar Mermer ve Traverten Genel Müdürü Yusuf Yalçın da eşlik etti. Ayrıca, Kaymakam Özdemir şampiyonaya katılanlara Kula Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından üretilen temsili bocce toplarından hediye etti.

 

  Kula Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor Kula İlçe Müdürlüğü organizesinde Kula’da düzenlenen Bocce Volo Türkiye Şampiyonası’nın ilk günkü programı geride kaldı. Protokol üyelerinin de katılımıyla düzenlenen açılış programının ardından 18 ilden 98 kız ve 113 erkek olmak üzere toplamda 211 sporcu Türkiye şampiyonu olabilmek için mücadeleye başladı. Açılış programına katılarak gün içerisindeki bocce maçlarını takip eden Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, ilk günün akşamında ise Kula Gençlik Kampı’nda misafir edilen sporcular ve antrenörler ile bir araya geldi. Türkiye Şampiyonası’nda ev sahipliği yapmanın mutluluğundan bahseden Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, bocce branşını Kula ve Manisa’da geliştirmek, başarılı sporcular yetiştirmek ve Avrupa ve Dünya şampiyonluğuna ev sahipliği yapmayı hedeflediklerini söyledi. Kaymakam Özdemir, sporcu, antrenör, hakem heyeti ve Türkiye Bocce Bowling Federasyon temsilcileri ile uzun süre sohbet ederek branş ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

  Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir’e, Türkiye Şampiyonası’nın Kula’da yapılmasına vesile olan sponsorlar arasındaki Cemar Mermer ve Traverten’in Genel Müdürü Yusuf Yalçın da eşlik etti.

  Öte yandna sporcularla uzun süre vakit geçiren Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Kula Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından ve el ile özenle dikilen temsili bocce toplarını şampiyonaya katılanlara hediye etti.

2024/06/2024-06-21-13-41-53.jpg
2024/06/2024-06-21-13-41-56.jpg
2024/06/2024-06-21-13-42-00.jpg
2024/06/2024-06-21-13-42-04.jpg
2024/06/2024-06-21-13-42-08.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şadan ailesinin acı günü
Şadan ailesinin acı günü