KULASPOR A ZİRAAT ODASI BAŞKANI TOPAL DAN BAKLAVA İKRAMI
Reklam
Reklam
Reklam

KULASPOR A ZİRAAT ODASI BAŞKANI TOPAL DAN BAKLAVA İKRAMI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta yer alan Kula Spor,hafta sonu Ayvalı Gücü spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken Ziraat odası başkanı Nurettin Topal teknik heyete ve futbolculara baklava ikram etti.

10 Ekim 2011 - 14:58
Reklam

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta yer alan Kula Spor,hafta sonu Ayvalı Gücü spor  ile  oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken Ziraat odası başkanı  Nurettin Topal  teknik heyete ve futbolculara baklava ikram etti.

 

Kula spor Teknik patron Hayrettin Topal a Antrenör Yusuf Sapmaz gözetiminde hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ayvalık gücü spor hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas alış verişi ve top kontrol çalışması yaptı ve daha sonra çift kala maça geçildi.

 

Teknik Direktör Hayrettin Topal Bugüne Kadar takımı yalnız bırakmayan ziraat odası başkanı Nurettin Topal’a takıma sahip çıktıkları için teşekkür ederek, “İnşallah birlik ve beraberlik içinde mücadelemizi yaparsak, istediğimizi elde ederiz. Şu anda moral olarak takımın durumu iyi. Kula spor ’u layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

 

Ziraat odası başkanı Nurettin Topal, hafta sonu oynanacak olan karşılaşmada taraftarları takımlarına sahip çıkmaları yönünde çağrıda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kula'da zincirleme kaza; 1 yaralı
Kula'da zincirleme kaza; 1 yaralı