Salihli Can’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı göreve...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Salihli Can’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı göreve başladı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uz. Dr.Murat Demirkan , Özel Can Hastanesi'nde göreve başladı

12 Ekim 2023 - 10:52
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uz. Dr.Murat Demirkan , Özel Can Hastanesi'nde göreve başladı

 

22 yıldır Salihli ve bölgesine uzman hekim kadrosu ile sağlıkta referans hastane olan ve Türkiye’nin ilk‘’ANNE DOSTU ‘’özel hastanesi ayrıca ‘’Bebek Dostu’’ ve ‘’Yoğun Bakım Bebek Dostu’ ’ÜnvanlarıylaEge bölgesinin referans hastanesi konumunda olan Özel Salihli Can Hastanesi, güçlü kadrosuna yine Akhisar, Alaşehir ve bölgesine uzun yıllar hizmet veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uz. Dr. Murat Demirkandahil etti.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uz. Dr. Murat Demirkan Kimdir?

1981 Isparta doğumlu olan Demirkan Isparta Anadolu lisesini bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Tıp fakültesini kazandı 2005 yılında mezun olan Demirkan , 2006-2008 yıllarında Ege Üniversitesi Dahliyle ihtisası yaptı. Sonrası Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde 2008-2013 arasında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı ihtisasını tamamladı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uz. Dr. Murat Demirkan ihtisas eğitiminden sonra Akhisar Devlet Hastanesi, Özel Akhisar Hastanesi ve Alaşehir Sarıkız Hastanelerinde görev yaptı.

Uzun yıllardır Salihli Can Hastanesi Kadın Doğum Kliniğinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op. Dr. Ufuk Eraslan, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı. Op.Dr. Çağlan Ertuğrulile birlikte görev yapacak olan Op.Dr.Murat DemirkanCan Hastanesinde hasta kabulüne başlamıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kula'nın kurtuluşunun 102. yılı etkinliklerinde İnci Mercan rüzgarı esti
Kula'nın kurtuluşunun 102. yılı etkinliklerinde İnci Mercan...