YÖNETİM BASINA TANITILDI
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YÖNETİM BASINA TANITILDI

20 kişiden oluşan AK Parti Kula İlçe Yönetim Kurulu, gelen onayın ardından, basına tanıtıldı.

12 Aralık 2011 - 10:50
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

20 kişiden oluşan AK Parti Kula İlçe  Yönetim Kurulu, gelen onayın ardından, basına tanıtıldı.

Kula ilçe  binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, Yönetim Kurulu’nda yer alacak isimlerin titizlikle seçildiğini ifade etti.

Kadroyu kurarken, Kula’nın ihtiyaçlarına çare olmak, sorunlarına çözüm üretmek için titizlikle çalıştıklarını vurgulayan Gülmez, “Bizim davet ettiğimiz gibi, kendileri bize müracaat ederek görev almak isteyen arkadaşlarımız da oldu. Hiç istememize rağmen 20 kişilik kadroya alamadığımız arkadaşlarımız da oldu. Her fırsatta ifade ediyoruz AK Partili'lik isminin bir yerde yazmasıyla olacak bir sevgi, bir olay değildir. AK Parti sevgisi listelerde yönetim kurulu üyelikleriyle sınırlandırılamaz.

AK Parti nasıl ki ülkeye hizmet sevdasıyla çalışıyorsa, her bir AK Partili de bu sevgiyi ancak gönlüne sığdırabilir. AK Partili olanın bazen üyeliği bile olmayabilir ama bu davaya inanmıştır, bu dava için çalışır. Dedi

 

“KARŞILIĞI YARADAN’DAN BEKLERİZ”

 

Makam ve mevkii için çalışmadıklarını, asla karşılık beklemediklerini kaydeden Nejat Gülmez “Çalışmalarımızın karşılığı, millete ve yaşadığımız kente hizmet etmenin manevi hazzı olabilir. Biz bunların karşılığını ancak Yaradan’dan bekleriz öbür dünyada.” dedi.

Daha sonra, Nejat Gülmez başkanlığındaki AK Parti Kula İlçe Yönetim Kurulu basına tanıtıldı. Ak Parti yeni yönetiminde

Nejat Gülmez Başkanlığında İbrahim Karcıoglu, Y.Ahmet Memiş, Adem Özkurt, Mehmet Karabulut, İsmail Bozkurt, Mehmet Özel,  İlyas Kıtır,  Gürcan Çetinkaya, Müşerref Türk, Murat Mumcu, İrfan Şahin, Halil Köseleci, Mehmet Kalkan, Selim Filik, Bekir Kaya, Hasan Ayçicek Aydın Emre, Dilek Ovalı,  Aydın İmir  yer aldı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tanrıkulu göreve başladı
Başkan Tanrıkulu göreve başladı